Nothing Much ;) + 0 comment(s)
Assalamualaikum W.b.t , Hello Hai Heyy and whatever lahhh. See my new blog skin ? Lawa tak lawa tak? -.- Haha jakuuun :p Thanks to ma officially editor . If rajin follow lah dia on twitter, tuh ada kat tepi, click link then follow lahh. *Hazirah aku promote kau neyy >< Haha. Kalau dia tk follow kaurang balik marah jee dia k? Haha tapi dia editor aku, jgn memandai nak curi or pinjam pulak. Faham? Done.


Haaa before that ada baca post sebelum ni tak ? If tak pergi baca sana. Haha pasal post tuu aku kena ejek. Uwaaaa makkk :( Haaha bombastik, hiperbola, over sangat ehh ? Tapi realiti kottt. Bukan aku reka, dushhhh -.- Setiap kali vm tuu lalu jee dorg menyakat. Arghhh malu woi -.- Hurm, aku takde idea on what i'm gonna post. Mira suruh aku post pasal dia, haha and I was like Aaaaaaa :D Haha later lah k prengg. Kau dah cukup Hot dah tkpayah aku nak promote kau >< Pffftt ahhaha.

Bawah ni ada lerr title kecil yang aku rasa boleh-2 laa nak cerita. Read if like, Blah if unlike.
Wellwell biasalah dalam kamus hidup Teenager tak sah la if tak ada word LOVE. Am I right? Haha totally :3 Tapi bukan aku bercinta lah, it's not bout that ;) I just wanna share some knowledge. Tkpe kan? Cikgu aku cakap. 'Siapa yang putus cinta tuu Bodoh' Haaha. she means dalam lingkungan usia remaja ni laaa. Aku hanya mampu senyum , haha ehh gua bercinta pun belum pernah k. Bhaha :p Plus, korang perasan something? Word Jatuh Cinta, cikgu cakap, dahh jatuh mestilaa sakit. Takkan jatuh sedap. Hahah faham ? Tak ehh? Hmm, means if jatuh cinta mestila sakit ;) Tak faham jugak? ahh memang lemb lah tuu -.- Haha jokeee ;)

  • K itu cikgu cakap, ni ayah aku cakap. Haha tetiba haritu dia mood nak lecture aku en. Aku pun dengar lahh, some word bunyi mcm ni jugak lahh. 'Fara, if nnt dah besar jgn suka, cinta org yang awk suka, terima and cinta lah org yg suka awak. Sebab if awk kejar org yg awk suka and dia tahu awk gilakan dia, dia boleh perguna-gunakan awak. Main-2 kan hati awk.' Haaaa mcm tuu jugak lah ayat dia. Haha pandai ayah aku bermadah en ? Haha. Conclusionnya, terima lahh orang yang hadir dalam hidup anda. Toksah nak memilih sangat laa, haha tapi kena pilih jugak. Jgn smpai suami orang kau kebas sudaa ^^ . Then, stop chasing people who dumped you , ayat kasar deaa ^^ Haha. Enough laa, maybe there is a reason why you are not meant to be with her/him . Nak simpan memori boleh, tak salah , tapi jgn keterlaluan sgt sampai tertutup hati nak terima org lain . No no no , hahaha -.- Dah aku pulak yg melebih :p Tapi enn, kalau nak jatuh suka macam aku takpe. Suka orang tak sakit hati :3 hahaha 
  • Life <3

My life as a form4 student agak busy lahh. So far boleh lerr. Not so good puns. Kawan pun okay laaaa :] Study tuhh la masalah sikit, susah laaa. Aku tk minat science then plus lagi masalah cikgu yang agak tettttt -.- Terutama skali Bio, Cikgu dia Astaghfirullah Best gilaaa -.- Aku tidur je kot dalam kelas. Haish fail lahh aku Biology, Aduhh -.- Anyone could help mee ? Pleasee ;(
Hmm. Oh yeaa, tadi aku pergi kdai camera nak Tanya harga charger cause camera aku charger dia menyorok -.-' Aku nk tanya harga jeee, lpastu dah smpai tny ahh amoi comel cute mute tuu :p Then dia kata RM80 and I was like o.O Elehhh aku senyum then blahhh . Rasa nk -.- Hishhh takkan laa stakat wire berapa cm tuu nak smpai 80 kottt? It doesn't make any sense laa -.- lepastu aku pergi kedai hp pulak. Hp aku ada masalah >< Aku suma barang bermasalah -.- Huhu aku ingat kan free la nak settle kan probs hp aku tuu sebab baru and still ada warranty, then Abang Apek tuu kata pulak tak free, Rm50 :D Fiuhh aku punya laa rasa sukaa aku senyum then blahhhh . Haha rasa nak bakor kedai tu pun ada jugak -.- Takboleh bawak kompromi langsung == Aku ni student kott, mana nak rompak duit sampai Rm120? -. .-

After that aku balik laa, puas aku pikir ayat nak Mengayat ayah aku supaya dapatkan Rm50. Haha aku bukan orang kaya sesenang dapat mcm tuu. Tk macam korang enn? Haha kena lah bodek sikit ;P Haha, then dah dapat ayat, Alhamdulillah lulus pun. Dapat Rm50. Aku punya camera? Charger dia 'kakak' *maid* jumpaaa xD . Syukur :D Menari chicken dance akuu :p Lol --'

Okaaaaay I'm done. Penat ahh type -.- and I'm pretty aure that kau orang puns dah penat baca. Entah-2 ada yg nyelat skip terus baca ending. Haaha seems funny tapi ada k orang buat macam. *Salah seorangnya aku :P
Haha. Hmm so that's all, thankyouu reading ;* IloveYouuu Byee, Takecare cuti-2 neyyy :)