Voldemort ---> You know Who ;D + 0 comment(s)
Assalamualaikum and well hollo peeps ;D #gaya mcm siapa entah kat yt tuuuu :p Kabare ? Waras ? Haha.

Awak-2 , kita suka awak . Awak suka kita tak ? Haha that's smile for yuuu :3
*Ignore my eyes and that ugly face --'

Mulalah aku dgn gatal aku yang terlampau extraaa ;D haha org yg dimaksudkan diatas tuh Voldemort . My voldemort okaaay ? Haha bnyk dah sibuk tny siapa vm ni . Kawan fb, kalau member school tuh suma tahu aa. Haha *Vm stand for voldemort k. So here aku nak cerita ah pasal dia memandangkan aku pun takde topic enn. Here we goes with the stories. If dari awal-2 ni dah rasa boring dgn cerita aku, please angkat kaki tekan pangkah belah dari page nehh -.- Haha

Voldemort ni ialah Abang Kachak akuu ;D *Sejak bila dia jadi hak aku puns taktahu lahhh -.- Hihi. Dia senior kat school Methodist Tg.Malim. Nama sebenar dia ialahhhh Hakim, anak kepada Pak Pian. Bhaha. 
Aku suka dia dah lama dah wehhh,  since tahun lepas. Haa yela tahun lepas sbb last year en aku baru naik pagi, tu ah staart gatal ;p Adehhh . Dia tak handsome, seriously tak . But dari sudut pandangan aku dia comel lahh , okaaay-2 la. Haha. Time aku ckp kat kawan-2 aku yg dia comel, teruk aku kena bahan -.- Dorg ckp aku buta . See ? korang imagine sendiri betapa hinanya dia dimata kawan-2 akuu ;( Huuuu. Haha ahhh, lantak . He still cute ;D

Aku tahu nama dia puns sbb apa ehh? Entah laa. Tak ingat, but actually dia ni budak bermasalah kat school. Gangster tak bertauliah, haha, sebab tu dapat title Voldemort dari aku and the gangg ;) Sorry awak -.- Haha.
Last year aku selalu datang lambat kat sekolah. Ohh well well , haha kena tahan and dia ahh wira, peneman setia akuu. Bhaha -.- Dia pun slalu dtg lambat :) Pengetua sibuk lecture kitorang aku leklek usya diaa. Haha adoyyy >< Brrrr.

Hmmm, ramai batch 96 tahu aku suka dia -.- Damn haritu kantoi kott. Haaha Mathan ah neyy, budak baru, ex student Young Stone katanya xD . Haha entah mcm mana dia boleh pulak geledah barang aku then nmpak nama vm kat buku. Haha punya dia sebok panggil aku Hakim lepas tuu. Then ada ah kawan melayu sikit tahu. Sikit jela yg laki. Si Mathan ni sibuk mencari siasat siapalah gerangan Hakim ney tp smpai sekarang tktahu lagi. Wekk padan muka haha kesihan kau Mathan -.- :D ( Ni cerita last year tau cause tahun ni aku dah reduce sikit gatal aku kat dia -.- ) Hahaha.

Eventhough ramai member girl tahu aku suka dia, too bad for me cause dia tktahu pun. Tuan punya badan taktahu yang aku buat post blog untuk diaa ;D Hahaha. Kelakar kan? -.- Aku pun tk mengharap dia tahu. Gila kau dia nak tahu. Woish malu akuu -.- Mahu aku amik cuti sekolah seminggu :p Haha Hmm aku tkpernah cakap dgn dia punnn. Ehh pernah! Once, time tuu kat kantin. Situasi nya sebegini, haha. Crowded okaay kat kantin.

He : Amoi, tolong amikkan sudu. *Crowded enn, aku perihatin tolong lah amik. Yg lain mana pduli. Haha
Me : *Pusing belakang bagi kat dia. Terkejut tahap superman aku yg dia rupanya.
He : Terima kasih *Suara slow. Muka mcm terkejut jee :p

Haahaha. Itu jelaaa, cerita ni aku igt pun disebabkan, ... sebab aku suka dia lahh ;D Haaha ngek aa, ;p . Insiden berlaku cepat kott. Aku salu usyaa dia pun time balik, lalu jalan yg sama enn. Haha tapi disebabkan faktor mata aku yg sepet naturally ni, manada dia perasan aku usya dia. Haha lain ahh mata besar terbuntang tuu ;) Lolll -.-' Cerita aku nak bombastik jee. Huu I hope kawan school aku tak baca. Mampuss if baca -.- Haishh, kena lahh aku endaikk , haha. *Paling-2 kena ejek Gatal -.- . Taksuka duhhhh, ahhaha.

Hmm I think cukup lahh kan? Now dah tahu kan siapa Voldemort? Puas hati dengan jawapan saya ? Aku harap lah puas. Huuuhhh, But aku just minat dia okaaay? Takde niat pun nak jadikan dia BoyFriend. Abang pun tak maybe, haha. Untunglahh dia ada orang minat aiteee . Hahaa -.- Oakyy, terima kasih kerana sudi meluangkan masa anda yg tak ternilai . Berapa minit korang habiskan untuk baca? Hahh, do visit okaaaay next time ;) Assalamualaikum and byeee lovely stalker ;*